Kapper Groningen

een kapper vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

marco & miranda's haarmode

leuke dames,heren en kinder salon. keurkapper.
ook voor visagie,extensions, sieraden, voeding-suplimenten en galileo trainingen. ??

haren
telnr : 0505344303


kapsalon kreatief

dames-heren kapsalon ,gespecialiceerd in greath lengths hairextensions, kapsalon kreatief is ook een keurkapper ,kijk voor meer info op onze websiteopende
telnr : 0594-659995


nagelstudio anet

ik zou graag meer bekendheid krijgen met hairextensions,dat doe ik zelf al 5 jaar namelijk en heb mijn opleiding bij balmain hair gevolgt
m.vr.gr anet jansma
ik zet op mijn eigen site ook een link naarzuidbroek
telnr : 0652668935


kap- en schoonheidssalon diedy

haarmaximaal heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van great lengths hairextensions, bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. s' avonds, in het weekend of op een gewone doordeweekse dag. wij komen wanneer het u uit komt!

wehe den hoorn
telnr : 0595 57 22 33


kapsalon noordhorn

kijk voor meer informatie op onzenoordhorn
telnr : 0594-529918


op aanvraag

Wegens gezondheidsredenen ter overname aangeboden goedlopende moderne heren, dames en kinderkapsalon in Groningen. Het pand ligt gelegen aan een drukke autoweg met een apart fietspad en trottoir. Naast de salon bevind zich een druk bezochte tandarts.Ook bevind zich een druk bezochte winkelcentrum met veel winkels vlakbij de salon.
Nieuwe kapsalon, eind vorig jaar geopend dus inventaris nog geen jaar oud. Mooie grote etalage met grote ramen. De kapsalon heeft 5 behandelplaatsen (is uit te breiden naar meer) , een aparte keuken en toilet op de begane grond, ook heeft u daar toegang tot de gezamenlijke tuin. Op de eerste etage bevind zich 4 extra ruimtes alle 4 van elkaar afgesloten die u kunt gebruiken voor bijv. nagel-, schoonheids-, massagesalon, zonnestudio, voorraad en / of voor onderverhuur of voor eigen invulling. Met een vaste trap toegankelijk.
Inventaris bestaat o.a. uit: Keuken met koelkast en 2 aparte wasbakken voor het wassen van de afwas en bijv. voor de (verf) bakjes met spiegel en kast met 3 lades eraan vast, 4 witte leren pompstoelen, 4 spiegels met glazen toiletje en voetensteun eraan vast, 1 kinderstoel met spiegel, 3 zwarte stellingen tussen de spiegels voor bijv. de producten voor salon gebruik, 4 F?hns, 1 Kinderf?hn, 2 Wasunits met vaste stoel met zelfde uitvoering als de pompstoelen maar dan zwart, 2 kapperfietsen, 1 Climazon, 1 Droogkap, Airco in de kapsalon, 3 zwarte leren wachtstoelen met 2 tafeltjes er los tussen, apart tafeltje en 2 stoelen voor kinderen, 2 productstellingen voor de verkoopproducten, Balie, Kassa, 2 zwarte behandelstoelen voor bijv. de schoonheidssalon, 2 kasten, 3 tafeltjes, 1 nieuwe Zonnebank van Hapro ??Jade Onyx?? en verder alle benodigdheden om als kapsalon te kunnen functioneren zoals: watergolfrollers, permanentwikkels, stoepbord, veger e.d. De opstelling kan ??nvoudig worden veranderd. Het interieur is goed onderhouden en nog geen jaar oud. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en rondom de salon, ook stopt de bus voor de deur. Er worden nog steeds nieuwe appartementen / huizen gebouwd rondom de salon wat kan zorgen voor nog meer klanten.

Zoals vermeld kun je de andere ruimtes die je zelf niet in gebruikt heb onderverhuren, zo heb je al gauw zelf de (hoofd) huur eruit en hou je veel geld over.En kun je er een mooi concept van maken wat maar weinig voorkomt in groningen.

De huur bedraagt ? 647,- per maand, Datum overname te bespreken / zo snel mogelijk.

Serieuze gegadigden kunnen mailen voor verdere informatie of om een afspraak te maken.

Emailadres: Kapsalontekoop2009@live.nl
Geen foto bij de advertentie i.v.m het nog werkzaam zijn in de salongroningen
telnr :